Puusepäntie 14B, 04600 Mäntsälä FINLAND

+358 (0) 45 1306768 info@extremefishing.fi

TERVETULOA KOKEMAAN UNOHTUMATTOMIA KALASTUSELÄMYKSIÄ

Are you ready? Lets Go Fishing

OY EXTREME FISHING FINLAND LTD

Kalastusmatkat ja kalastusopaspalvelut laadulla sekä ammattitaidolla

RÄÄTÄLÖIDYT KALASTUSRETKET

Kaikki kalastusretkemme ovat räätälöitävissä ryhmänne tarpeiden mukaan. Tarvittaessa hoidamme kaikki oheispalvelut puolestanne kuljetukset, kokoukset, majoitukset, ruokailut jne.

Featured Image

YRITYKSET

Järjestämme yrityksille vierastapahtumat, virkistyspäivät, kokoustilaisuudet ja TYKY/TYHY-päivät. Pystymme tarvittaessa viemään myös isot ryhmät (20-50hlö) kalaan yhteistyöverkostomme avulla.

Featured Image

YKSITYISET ASIAKKAAT

Oletko lähdössä kalaan yksin tai ystäviesi kanssa? Ammattitaitoisen kalastusoppaan johdolla saat kalastuksesta enemmän irti. Kuulet oppaalta eri kalastusmuotojen ja -sesonkien parhaimmat vinkit.

Featured Image

ERITYISRYHMÄT (Iktyocare)

Vedellä ja luonnolla on vahva rentouttava vaikutus. Iktyocare -palvelut sopivat mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, lapsille, perheille sekä ikääntyville. Esteettömiä kokonaisuuksia.

Featured Image

Tietoa yrityksestä

Tarjoamme opastettuja kalastusretkiä eteläisen ja keskisen Suomen parhailla kalapaikoilla ympäri vuoden. Ammattitaitoiset kalastusoppaamme liikkuvat vesillä lähes päivittäin ja ovat alansa ehdotonta huippua, tuntien toiminta-alueemme parhaimmat kalapaikat sekä kalastustavat. Useiden vuosikymmenten kalastuskokemus, koulutuksen kautta huippuunsa hiottu osaaminen sekä rento ja nuorekas asiakaspalvelu antavat hyvät takuut turvalliseen ja onnistuneeseen kalastusretkeen. Tarvittaessa hoidamme kaikki oheispalvelut kuljetuksista majoitukseen toiveidenne mukaan. Toimintamme kulmakivinä ovat laatu, palvelu, turvallisuus sekä kestävän kalastuksen eteenpäin vieminen. Kalastusta Isolla sydämmellä!

KALASTUSRETKET

Irtiottoa arjesta, kauniita maisemia, rentoutumista, virkistäytymistä, voimaantumista arjen kiireistä sekä mahtavia kalastuselämyksiä, näitä tarjoaa Extreme Fishing Finland kalastusretket. Tervetuloa tutustumaan ja nauttimaan mahtavista kalastuselämyksistä, kalastukseen jää helposti koukkuun!

MERIKALASTUS

Suomenlahden saaristo on elämys, pääset nauttimaan sen mahtavasta miljööstä retken aikana. Kalastusretki merellä on hyvä keino motivoida yrityksesi henkilökuntaa, luoda kestävämpiä kontakteja asiakkaisiin tai vaan rentoutua hyvässä seurassa.

JOKIKALASTUS

Arvostetut saaliskalat, kauniit maisemat, kuohuvat kosket, jokisuvannot heittolaitureineen tarjoavat nautinnollisia sekä samalla haastavia kalastuskokemuksia. Ammattitaitoiset oppaamme opastavat sinut jokikalastuksen saloihin.

JÄRVIKALASTUS

Eteläisen ja keskisen Suomen järvet tarjoavat loistavat puitteet luonnosta nauttimiseen, hiljentymiseen sekä samalla jännittäviin kalastushetkiin. Kaunis tyyni järvimaisema kutsuu seikkailuun, turvallisesti kalastusoppaan kera.

TALVIKALASTUS

Talven kalastusretkille voit lähteä yksin, perheen kanssa tai vaikka yritysporukalla. Unelmien pilkkisaalis, se on mahdollista eteläisen Suomen parhailla talvikalastus paikoilla! Kalastamme talvella pääasiassa kuhaa, haukea ja ahventa.

Services

KAVERIN KANSSA KALAAN -kamppanja

Kaverin kanssa kalaan -kamppanja on suunnattu pääsääntöisesti yksityisille asiakkaille. Tuote sopii hyvin mm. kaveri ryhmille, perheille sekä pariskunnille. Nyt mahdollisuus päästä edullisesti kalaan ammattioppaiden johdolla.

Read More

BUSINESS & FISHING

Business & Fishing -tuotepaketti on mahtava keino yhdistää työ ja virkistäytyminen. Hyvä vaihtoehto motivoida yrityksesi henkilökuntaa, luoda kestävämpiä kontakteja asiakkaisiin tai vaan rentoutua hyvässä seurassa.

Read More

VIP - kalastuspaketti

Laadukasta kalastusta ammattioppaiden johdolla, jonka jälkeen majoitus korkeatasoisessa huvilassa. Illan kruunaavat hyvä ruoka, sauna sekä höyryävä kylpytynnyri meren rannalla. Tervetuloa nauttimaan mahtavasta tuotteesta!

Read More

OTA YHTEYTTÄ

+358 (0) 45 1306768 tai info@extremefishing.fi

Ota yhteyttä