Puusepäntie 14B, 04600 Mäntsälä FINLAND

+358 (0) 45 1306768 info@extremefishing.fi

Kalastusopas Info

  • Kalastusopaspalvelut

Antti Pajunen, kalastusopas AT / omistaja

Antti Pajunen vuosimallia -76, syntymäkaupunkina Kotka. Kalastuksen kipinä alkoi noin 6 vuotiaana ensin mökillämme Savitaipaleen Virmajärvellä ja myöhemmin Kymijoella sekä Kotkan merialueella. Ensimmäiset isot lohet ja meritaimenet nousivat -90 luvun alussa Kymijoen rannoilta. Siitä se varsinainen aktiivikalastuksen polte alkoi ja jatkuu vahvana edelleen.

Opiskelin Jyväskylän ammattikorkeakoulussa matkailun restonomiksi vuosina 1997-2002.  Matkailualan opinnot ja monipuolinen kalastusharrastus vei minut myöhemmin opiskelemaan Kalastusoppaan ammattitutkintoa, ja syventämään kokonaisosaamistani. Kalastusoppaan AT ja siihen kuuluvat EA koulutukset, Hygienia-passi sekä vuokraveneen kuljettajatutkinto tuli suoritetuksi Koulutuskeskus Salpauksessa. Vuonna 2016 osallistuin TAMK:in järjestämään Suomen ensimmäiseen Iktyocare – erityisryhmien vesistöohjaajakoulutukseen. Tittelinä Iktyocare-vesistöohjaaja. Takataskusta löytyy myös koskenlaskukipparin tutkinto. Monipuolinen kalastusosaamiseni, koulutukseni sekä yli 20 vuoden asiakaspalvelualan työkokemukseni antavat erittäin hyvät valmiudet Kalastusoppaana toimimiseen. Pyrin aina toimimaan ammattimaisesti sekä antamaan parasta mahdollista palvelua, että juuri teidän retkenne olisi onnistunut.

Kalastan hyvin monipuolisesti merellä, järvellä sekä joella. Myös kilpakalastus on lähellä sydäntä ja menestystä on tullut vuosien saatossa rutkasti. Kalastus on välillä haasteellista ja välineiden sekä vieheiden toimivuuden merkitys korostuu. Eri sesonkien saaliskalat vetävät vuosi vuoden jälkeen puoleensa ja omien ennätyskalojen tavoittelu luo omaa jännitystä kalastukseen. Kestävä ja vastuullinen kalastus on lähellä sydäntä.

 

Omat ennätyskalat viiden kalajajin osalta: hauki 118cm ja 13kg, kuha 100cm ja 9.86kg, lohi 116cm ja 19.80kg, meritaimen 89cm ja 8,90kg, ahven 46cm ja 1.35kg

 

KäyntikorttiAntti