Puusepäntie 14B, 04600 Mäntsälä FINLAND

+358 (0) 45 1306768 info@extremefishing.fi

Yritys

Kalastusmatkat ja kalastusopapalvelut eteläisen Suomen parhailla kalapaikoilla

Järjestämme opastettuja kalastusretkiä Etelä- ja Keski-Suomen parhailla kalapaikoilla ympäri vuoden. Ammattitaitoiset kalastusoppaamme ovat alansa ehdotonta huippua, tuntien toiminta-alueemme parhaimmat kalapaikat sekä kalastustavat. Useiden vuosikymmenten kalastuskokemus sekä huippuunsa hiottu asiakaspalvelu antavat hyvät takuut turvalliseen ja onnistuneeseen kalastusretkeen.

Käytössämme ovat laadukkaat ja asianmukaiset varusteet niin heittokalastukseen kuin vetouisteluunkin. Toimintamme kulmakivinä ovat aina laatu, hyvä palvelu, luotettavuus ja turvallisuus.  Pidämme myös huolta arvokkaista kalakannoistamme edustamalla valikoivaa ja kestävää kalastusta.

Tarvittaessa hoidamme kaikki oheispalvelut kuljetuksista majoitukseen toiveidenne mukaan. Tule yrityksesi, asiakkaidesi, ystäviesi tai perheesi kanssa, me hoidamme kaiken tarvittavan. Ota yhteyttä niin tehdään Teidänkin kalastusunelmista totta.

TOIMINTA-ALUEEMME

Eteläinen merialue: Helsinki, Sipoo, Espoo, Tammisaari, Porvoo, Loviisa ja Kotka. Toimimme myös Etelä- ja Keski-Suomen parhaissa joki- sekä järvikohteissa.

KOHDEKALAT

Kohdekaloina kalastusretkillämme ovat pääasiassa hauki, ahven, kuha, kirjolohi, meritaimen, jokitaimen sekä lohi. Retkillä kalastettavat kalalajit määräytyvät pääsääntöisesti parhaiden kalastussesonkien mukaan.

KALUSTO

Kalustomme on suunniteltu ennenkaikkea heittokalastajien tarpeita ajatellen. Veneenä Finvall Fish Pro 555 ja moottorina Mercury Pro XS 115 hv nelitahti, takaavat vakaan ja turvallisen matkan sekä ripeät siirtymät. Veneessä on 4 pehmustettua istuinta sekä keulassa oleva heittoistuin. Kalastuksesta apuna Minn Kota Ulterra Ipilot Link 80lbs keulasähkömoottori taivasankkuri toiminnalla. Veneessä on kaksi kiertovesisumppua saaliskaloja varten sekä navigoinnissa ja kalojen löytämisessä apuna 2 kpl Humminbird Helix Mega G2N karttaplotteri/kaikuluotainta. Kalastusvälineemme ovat erittäin laadukkaita sekä vieheitä on taatusti riittävästi.

KALASTUSOPPAAT

Extreme Fishing Finland-kalastusoppaat ovat asiakaspalveluhenkisiä kokeneita kalamiehiä sekä kalastusoppaan ammattitutkinnon suorittaneita – sertifioituja kalastusoppaita. Oppaillamme on lain vaatima vuokravenekuljettajatutkinto sekä ensiapukoulutus ja hygieniapassi. Veneemme ovat luonnollisesti vesilain mukaan vuokravenekatsastettuja ja -varustettuja. Luontoihmisinä ymmärrämme vastuumme kalakantojen jatkuvuuden suhteen toteuttaen valikoivaa kalastusta. Ymmärrämme myös hyvien kalamiestapojen mukaiset käytöstavat niin vesillä kuin muuallakin luonnossa. Kohtelemme saalista kunnioittaen, vapauttaen kalat jotka eivät valikoidu ruokapöytään.

VARAUKSET: 045 1306768 tai myynti@extremefishing.fi

Ota yhteyttä