Puusepäntie 14B, 04600 Mäntsälä FINLAND

+358 (0) 45 1306768 info@extremefishing.fi

Hyvä tietää

Kalastusmatka info

Tarvitseeko aikaisempaa kokemusta kalastuksesta?

Ei tarvitse, me opastamme kaikki asiakkaamme perusteista lähtien halutun kalastusmuodon saloihin. Kalastusmatkoille voi siis tulla kaikki kokemuksesta riippumatta, kalastuksen aloittelija tai kokeneempi konkari. Monesti ne kalastuksen ensikertalaiset nostavat veneeseen päivän isoimmat kalat =)

 

Mitä kalastusretki sisältää?

Perus kalastusretki sisältää kaikki kalastuksessa tarvittavat välineet ja vieheet, ryhmän mukaan yhden tai useamman kalastusoppaan palvelut, turvavarusteet (paukkuliivit ym.), kevyet virvoitusjuomat veneessä, tarvittaessa lämpöhaalarit/lämpösaappaat sekä huippuunsa varustellun Finval fish pro 555 kalastusveneen Evinrude G2 HO 150hv voimanlähteellä polttoaineineen.

Lisähinnasta pakettiin räätälöidään: saarilounas, retkieväät, kalastusluvat, majoitukset, kokoukset, kuljetukset

 

Saako kalastusretkeltä ottaa saaliskaloja kotiin viemisiksi?

Kyllä saa. Jos ja kun saaliskaloja tulee niin opas käsittelee ne retken päätyttyä asiakkaalle. Saaliskalat valikoituvat kestävän kalastuksen periaatteiden mukaan eli ruokakalat otetaan aina välimitoista. Esimerkkinä hauki 70-85cm, kuha 45-60cm ja ahven 28-35cm. Alamittaiset sekä isot yksilöt päästämme kuvauksien jälkeen aina takaisin veteen. Jos saaliskaloja halutaan ottaa mukaan niin etenkin lämpimillä keleillä on syytä varata omaan autoon kylmälaukku, ettei kylmäketju pääse katkeamaan.

 

Missä kalastusretket toteutetaan ja onko lähtöpaikka ennalta määrätty?

Kaikki kalastusretkemme räätälöidään lähtöpaikan osalta asiakkaan toiveiden sekä meidän suositusten mukaan. Lähtöpaikka sovitaan aina henkilökohtaisesti asiakkaan kanssa huomioiden sesonki, haluttu saaliskala sekä ryhmän omat kriteerit siirtymien osalta.

 

Mitkä maksutavat teille käy?

Meillä voit maksaa kalastusretken monipuolisesti. Laskulla (yksityisasiakkaita etukäteen ja yritysasiakkaita jälkikäteen) tai käteisellä, lisäksi meillä käy myös yleisimmät debit- ja credit-kortit. Voit maksaa näppärästi myös työnantajan virike-eduilla Edenred sekä Epassi.