Puusepäntie 14B, 04600 Mäntsälä FINLAND

+358 (0) 45 1306768 info@extremefishing.fi

Yritys

Kalastusmatkat huippu kalustolla eteläisen Suomen parhailla kalapaikoilla

Olemme kokenut ja luotettava kalastusmatkojen järjestäjä. Kaikki kalastusmatkamme räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Järjestämme opastettuja kalastusretkiä eteläisen Suomen parhailla kalapaikoilla ympäri vuoden. Käytössämme on erittäin laadukas kalastusvälineistö sekä huippuunsa varusteltu kalastusvene sisältäen isoilla näytöillä uusimmat kaikuluotaustekniikat. Ammattitaitoiset kalastusoppaamme ovat alansa ehdotonta huippua, tuntien toiminta-alueemme parhaimmat kalapaikat sekä uusimmat kalastustavat. Useiden vuosikymmenten kalastuskokemus sekä huippuunsa hiottu asiakaspalvelu antavat takuun turvalliseen sekä onnistuneeseen kalastusretkeen.

Toimintamme kulmakivinä ovat aina laatu, hyvä palvelu, luotettavuus ja turvallisuus.  Pidämme myös huolta arvokkaista kalakannoistamme edustamalla valikoivaa ja kestävää kalastusta. Tarvittaessa hoidamme kaikki oheispalvelut kuljetuksista majoitukseen toiveidenne mukaan. Tule yrityksesi, asiakkaidesi, ystäviesi tai perheesi kanssa, me hoidamme kaiken tarvittavan. Ota yhteyttä niin tehdään Teidänkin kalastusunelmista totta.

KALUSTO

Kalustomme on suunniteltu ennen kaikkea heittokalastajien tarpeita ajatellen. Veneenä vuoden 2021 Finvall Fish Pro 555 sekä tehokas Evinrude G2 HO 150hv moottori, takaavat nautinnollisen, vakaan ja turvallisen matkan sekä ripeät siirtymät. Vene on vuokravenekatsastettu 6 henkilölle. Veneessä on 4 pehmustettua istuinta sekä keulassa oleva heittoistuin. Kalastuksesta apuna Minn Kota Riptide 80lb Ipilot 24v keulasähkömoottori taivasankkuri toiminnalla. Veneestä löytyy iso kiertovesisumppu saaliskaloja varten sekä navigoinnissa ja kalojen löytämisessä apuna Lowrance lippulaivanäytöt HDS Live 12 tuuman sekä 16 tuuman ruuduilla. Täsmäkalastuksessa käytämme apuna Lowrance Active Target live-anturia. Veneestä löytyy myös Minn Kota Talon 12″ matalavesi ankkuri. Kalastusvälineemme ovat merkkien parhaimmistoa sekä erittäin laadukkaita. Vieheitä eri kalastusmuotoihin on taatusti riittävästi sesonkien mukaan.

 

TOIMINTA-ALUEEMME

Eteläinen merialue: Helsinki, Sipoo, Espoo, Tammisaari, Porvoo, Loviisa, Kotka, Hamina, Virolahti. Toimimme myös eteläisen Suomen parhaissa joki- sekä järvikohteissa.

 

KOHDEKALAT

Kohdekaloina kalastusretkillämme ovat pääasiassa hauki, kuha, ahven, kirjolohi, meritaimen, jokitaimen sekä lohi. Retkillä kalastettavat kalalajit määräytyvät pääsääntöisesti parhaiden kalastussesonkien mukaan. Suosittelemme asiakkaalle aina ajankohtaan nähden parhaan kalastusmuodon sekä pyydettävän kohteen.

KALASTUSOPPAAT

Extreme Fishing Finland-kalastusoppaat ovat asiakaspalveluhenkisiä kokeneita kilpakalastajia sekä kalastusoppaan ammattitutkinnon suorittaneita – sertifioituja kalastusoppaita. Oppaillamme on lain vaatima vuokraveneenkuljettajatutkinto sekä ensiapukoulutus ja hygieniapassi. Veneemme ovat luonnollisesti vesilain mukaan vuokravenekatsastettuja ja -varustettuja. Luontoihmisinä ymmärrämme vastuumme kalakantojen jatkuvuuden suhteen toteuttaen valikoivaa kalastusta. Ymmärrämme myös hyvien kalamiestapojen mukaiset käytöstavat niin vesillä kuin muuallakin luonnossa. Kohtelemme saalista kunnioittaen, vapauttaen kalat jotka eivät valikoidu ruokapöytään.

VARAUKSET: 045 1306768 tai info@extremefishing.fi

Ota yhteyttä